Краностроене

„Краностроене Инженеринг“ ЕООД се премести в нова сграда

„Краностроене Инженеринг“ ЕООД се Премести в Нова Сграда

„Краностроене инженеринг“ ЕООД се премести в нова триетажна административна сграда и ново промишлено хале. Халето е разделено на две зони – едноетажна и двуетажна.

Механичния цех за изработката на метални конструкции е разположен в едноетажната част и е оборудван с два мостови крана с товаподемност Q=5t всеки и възможност за работа в тандем, гилотина за листов материал до 12 mm, газорезна машина с възможност за работа по детайли с дължина до 12,0 m, широчина до 3,5 m и дебелина до 150,0 mm, портален заваръчен робот с възможност за работа по детайли с дължина до 30,0 m, височина до H=2,0 m, и широчина B=1,8 m, инвенторни заваръчни апарати с СО2.

Мултифункционален складов манипулатор с  товароподемност Q=6 t, височина на повдигане Н=6 m и изнасяне на вилиците до 1,0 m подпомага работата, като в цеха, така и извън него.

В двуетажната част се помещават канцеларията за началник цеха, съблекалнята и банята за персонала, и електро цех – за изработката на електрически табла, складово помещение за електроматериали. Електроцеха е оборудван с Ръчноводим електрокар повдигач с товароносимост Q=1,2 t и височината на повдигане Н=6,5 m.

В админастративната сграда на три етажа са разположени кабинетите на управителя на фирмата, на  търговския и мениджърски отдел, икономическия и счетоводния отдел както и Орган за контрол от вид „С“.  Един етаж е отделен за конструктивните отдели – механо и електро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *