Водач BMV за токоснемаща количка CL4/CL7

Наличен

56.99лв.59.99лв.
Водач BMV за токоснемаща количка CL4/CL7 е монтиран към консуматора и е свързан с токоотнемащата количка с вериги. Веригата по

Гумен протектор за тролейно захранване Akapp AS7

Наличен

Гумен протектор за тролейно захранване Akapp AS7 е още един елемент от системата за тролейно токозахраване Akapp, което се използва

Едножилни Захранващи Кабели Akapp

Наличен

59.99лв.79.99лв.
Едножилни Захранващи кабели Akapp са със стандартна дължина 1,5 m. Предлагат се с 2 бр. кабелни обувки (едната с отвор

Елементи за окачване за закрито тролейно захранване Akapp

Наличен

9.99лв.25.99лв.
Елементи за окачване за закрито тролейно захранване Akapp са два вида: Елемент за плъзгащо окачване и Елемент за неподвижно окачване.

Клеми за закрито тролейно захранване Akapp

Наличен

11.99лв.34.99лв.
Клеми за закрито тролейно захранване Akapp са още един елемент от закритото тролейно захранване на Akapp. Клемите служат за свързване

Носеща Akapp UH конзола

Наличен

24.99лв.48.99лв.
Носеща Akapp UH конзола е изработена от С-профил Akapp-Stemmann R150. Конзолата е комплектувана със специални скоби, квадратни гайки, болтове и

Преходна кутия Akapp TTB CL4

Наличен

69.99лв.249.99лв.
Преходна кутия Akapp TTB CL4 oсъществява връзката между кабела (кабелите) от токоотнемащата количка и захранващият кабел на подвижното съоръжение. Преходната

Профил за тролейно токозахранване Akapp RN7

Наличен

739.99лв.1,609.99лв.
Посочената цена е за 1 брой профил с дължина от 4л.м.

Токоснемаща количка Akapp CL4

Наличен

209.99лв.899.99лв.
Токоснемаща количка Akapp CL4 е модел с четири медни шини, подходяща за профил RN4, профил RN7 и Click-Ductor.Как работи токоснемащата

Akapp-Stennmann Multiconductor е закрито тролейно токозахранване и може да постигне степен на защита IP44 (защита от проникване на предмети с големина <1 mm и пръскаща във всички посоки вода) чрез използване на двойната гумена лента AS7 разположена по цялата дължина на корпуса на тролеите. Без нея има степен на защита IP23 (защита от проникване на предмети с големина <12,5 mm и пръскаща под ъгъл <60° от вертикала вода).

Универсалност. Корпусът позволява разполагането от 2 до 7 медни шини.

Възможно е използването както в помещения, така и на открито пространство, при влажна, прашна и химически агресивна околна среда.

Висока скорост на придвижване. Стандартната скорост на придвижване е до 250 м/мин. По специална заявка е възможно постигането и на по-високи скорости.

Идеална система за предаване на захранване и данни. Дадената система е идеална за компютъризирани производствени системи, а така също и за автоматизирани складови комплекси. За предаване на данни се използват две посребрени шини и двойни графитни четки.

Непрекъснати медни шини. Плоските медни шини се полагат в предварително монтираните пластмасови корпуси без снаждания на значителни разстояния.

Значителни стойности на работния ток. Системата от медни шини може да бъде използвана за максимална сила на тока 35, 50, 80, 125 и 160 А, а така също 250 и 320 А чрез обединяване на шините.

Akapp-Stennmann Multiconductor е проектиран и изработен да има прост монтаж. Благодарение на ниското тегло на пластмасовия корпус, непрекъснатата медна шина и прецизно проектираните монтажни компоненти изграждането на тролейното токозахранване не изисква специално обучени специалисти.

Минимални разходи за обслужване. Корпуса на тролеите не изисква обслужване, а във връзка с непрекъснатостта на медните шини износването на графитните четки е минимално. Плановия оглед на тролейното захранване може да се съвмести с този на захранваното оборудване включено към него.

Минимален спад на напрежението. Липсата на снаждания при медните шини позволява да се избегне спада на напрежение в местата на връзките (при аналогични системи на всеки 4 m) вследствие на корозия или недостатъчна здравина на съединението. Пружините притискащи четките в токоотнемащата количка позволяват избягването скокове на напрежението при движението им.

Компактност. Системата за тролейно токозахранване заема много малко пространство и спокойно може да се разположи на практически на всяко трудно достъпно място.

Висока механична устойчивост. Висококачествения пластмасов корпус е съчетание на гъвкавост, устойчивост на удари и  разширение, подсилен от другите компоненти на системата.

Безопасност. Пластмасовия корпус защитава персонала от поражение от електрическия ток при работа или обслужване.

Устойчивост при промяна на температурата. Благодарение на хлабините между шините и корпуса, а така също корпуса и подвижния токоотнемател, разширенията, предизвикани от изменението на температурата на околната среда, не се отразяват на системата. Казаното се отнася и за големи дължини на линията. Не се получава искрене и провисване на тролеите.