Водач BMV за токоснемаща количка CL4/CL7

Наличен

56.99лв.59.99лв.
Водач BMV за токоснемаща количка CL4/CL7 е монтиран към консуматора и е свързан с токоотнемащата количка с вериги. Веригата по

Едножилни Захранващи Кабели Akapp

Наличен

59.99лв.79.99лв.
Едножилни Захранващи кабели Akapp са със стандартна дължина 1,5 m. Предлагат се с 2 бр. кабелни обувки (едната с отвор

Елементи за окачване за закрито тролейно захранване Akapp

Наличен

9.99лв.25.99лв.
Елементи за окачване за закрито тролейно захранване Akapp са два вида: Елемент за плъзгащо окачване и Елемент за неподвижно окачване.

Клеми за закрито тролейно захранване Akapp

Наличен

11.99лв.34.99лв.
Клеми за закрито тролейно захранване Akapp са още един елемент от закритото тролейно захранване на Akapp. Клемите служат за свързване

Комплект закрито тролейно захранване Akapp 4-Ductor End Feed

Наличен

1,089.00лв.14,909.00лв.
В предложения комплект не е включена токоснемащата количка. Изборът на токоснемаща количка, зависи от необходимата ви мощност и броя консуматори.

Комплект закрито тролейно захранване Akapp 4-Ductor Line Feed

Наличен

6,149.00лв.29,439.00лв.
Комплект закрито тролейно захранване Akapp 4-Ductor Line Feed със захранване в средата на линията и съдържа следните елементи: Медна шина.

Краен Елемент за Тролейно Захранване Akapp EN4

Наличен

17.99лв. без ДДС (21.59лв. с ДДС)
Краен Елемент за Тролейно Захранване Akapp EN4 затваря свободните краища на тролейната система. Крайните елементи  за тролейно захранване се монтират

Носеща Akapp UH конзола

Наличен

24.99лв.48.99лв.
Носеща Akapp UH конзола е изработена от С-профил Akapp-Stemmann R150. Конзолата е комплектувана със специални скоби, квадратни гайки, болтове и

Преходна кутия Akapp TTB CL4

Наличен

69.99лв.249.99лв.
Преходна кутия Akapp TTB CL4 oсъществява връзката между кабела (кабелите) от токоотнемащата количка и захранващият кабел на подвижното съоръжение. Преходната

Akapp-Stemmann 4-Ductor ® е закрито тролейно токозахранване със степен на защита IP23 (защита от проникване на предмети с големина >12,5 mm и пръскаща под ъгъл 60° от вертикала вода).
Оптимално съотношение цена/качество. Използване на качествени компоненти в съчетание с непрекъсната медна шина позволява да се изгради дълготрайна и надеждна система, за монтажа на която не се изисква направата на специален проект.
Непрекъснати медни шини. Плоските медни шини се полагат в предварително монтираните пластмасови корпуси без снаждания на значителни разстояния.
Значителни стойности на работния ток. Системата от медни шини може да бъде използвана за максимална сила на тока 35, 50, 80, 125 и 160 ампера. Максимален брой шини – 4 бр.
Минимални разходи за обслужване. Корпуса на тролеите не изисква обслужване, а във връзка с непрекъснатостта на медните шини износването на графитните четки е минимално. Плановия оглед на тролейното захранване може да се съвмести с този на захранваното оборудване включено към него.
Минимален спад на напрежението. Липсата на снаждания при медните шини позволява да се избегне спада на напрежение в местата на връзките (при аналогични системи на всеки 4 m) вследствие на корозия или недостатъчна здравина на съединението. Пружините притискащи четките в токоотнемащата количка позволяват избягването на скокове на напрежението при движението им.
Висока механична устойчивост. Висококачествения пластмасов корпус е съчета-ние на гъвкавост, устойчивост на удари и разширение, подсилен от другите компоненти на системата.
Устойчивост при промяна на температурата. Благодарение на хлабините между шините и корпуса, а така също корпуса и подвижния токоотнемател, разширенията, предизвикани от изменението на температурата на околната среда, не се отразяват на системата. Казаното се отнася и за големи дължини на линията. Не се получава искрене и провисване на тролеите.